Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
02/03/2023

Kοπή πίτας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ναυτιλία», «Sustainability and Quality in Marine Industry» και «Διαχείριση Λιμένων και Παράκτια Οικονομία»


Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου η κοπή πίτας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ναυτιλία», «Sustainability and Quality in Marine Industry» και «Διαχείριση Λιμένων και Παράκτια Οικονομία», του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, παρουσία του Πρύτανη Καθ. Μ. Σφακιανάκη, καθηγητών, διδασκόντων και φοιτητών των Προγραμμάτων.

Την Εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Ευάγγελος Καρλάφτης ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την φιλοξενία της εκδήλωσης στο Μέγαρο του Πειραϊκού Συνδέσμου, δεδομένης της πολυετούς συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

 Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθ. Μ. Σφακιανάκης επεσήμανε κατά τον χαιρετισμό του τη σημασία των συγκεκριμένων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, λόγω της διάκρισής τους στον ελλαδικό χώρο, αλλά και διεθνώς, ενώ με την σειρά του ο Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών Καθ. Ι. Θεοτοκάς επευφήμησε την πρωτοβουλία της κοινής οργάνωσης της εκδήλωσης στο ιστορικό Μέγαρο του Πειραϊκού Συνδέσμου.

 Στην εκδήλωση διαδοχικά παρουσίασαν την ανασκόπηση των δράσεων των ΠΜΣ για τη χρονιά που πέρασε η Διευθύντρια του MSc in «Sustainability and Quality in Marine Industry» Καθηγήτρια Φανή Σακελλαριάδου, ο Διευθυντής του ΠΜΣ «Διαχείριση Λιμένων και Παράκτια Οικονομία» Καθηγητής Κωνσταντίνος Χλωμούδης, και η Διευθύντρια του ΠΜΣ «Ναυτιλία» Καθηγήτρια Μαρία Μποϊλέ.

 Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, πέραν των φοιτητών των ΠΜΣ, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Καθηγητής Νικόλαος Μελανίτης και ο Καθηγητής Γεώργιος Γαλάνης, σύσσωμα τα μέλη ΔΕΠ και το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος, αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες και διδάσκοντες, μεταξύ των οποίων ο Επίτιμος Πρόεδρος HSA κ. Νικόλαος Πενθερουδάκης και ο Senior Relationship Manager in Shipping Finance Division της ΕΤΕ Δρ. Νικόλαος Καγκαράκης.

Φωτογραφίες

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ