Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
14/10/2024

Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών/τριών πρώτου έτους


Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024, πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς καλωσόρισε με πολλή χαρά αλλά και ενθουσιασμό τους/τις πρωτοετείς φοιτητές/τριές του, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στους/ις πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος μίλησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθηγητής Μιχαήλ Σφακιανάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, καθηγητής Άγγελος Παντουβάκης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής Ιωάννης Θεοτοκάς, ο οποίος παρουσίασε το Τμήμα και το Πρόγραμμα Σπουδών του.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο σχεδόν των μελών ΔΕΠ του Τμήματος και να ενημερωθούν για τα μαθήματα που πρόκειται να διδαχθούν από αυτούς/ές.

Στη συνέχεια, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες καλωσόρισε η Γραμματέας του Τμήματος Νίκη Φράγκου, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τη γραμματεία του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών, ενώ ακολούθησαν παρουσιάζοντας αντιστοίχως το έργο της υπηρεσίας τους και τις δυνατότητες που προσφέρει στους φοιτητές και τις φοιτήτριες ο εκπρόσωπος του Συμβουλευτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου, Δρ. Νικόλαος Δέγλερης, η Προϊσταμένη Φοιτητικής Μέριμνας Νίκη Μπαρτζάκλη, η βιβλιοθηκονόμος Αγγελική Οικονόμου, και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης Δρ. Ανδρόνικος Καλίδης.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Φωτογραφίες

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ