Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
25/06/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ


Αγαπητοί φοιτητές,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να συμβάλει στην συμπλήρωση των εκπρόθεσμων δηλώσεων μαθημάτων, εν όψει της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2021, σας κοινοποιείται η παρακάτω διαδικασία για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν, διορθώσουν ή υποβάλουν δήλωση, Χειμερινή ή Εαρινή, του ακαδ. έτους 2020-2021, ως εξής:

  1. Κάθε ενδιαφερόμενος φοιτητής, οφείλει να στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- αίτηση, στο naf-secr@unipi.gr, από τις 15/7/2021 έως και τις 26/7/2021.
  2. Η αίτηση αυτή λαμβάνεται υπόψιν μόνο εφόσον ο φοιτητής λάβει επιβεβαιωτικό μήνυμα από τη γραμματεία.
  3. Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να έχουν ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα Teams. Όσοι δεν διαθέτετε, παρακαλούμε ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

 

Η δημιουργία του ιδρυματικού λογαριασμού πραγματοποιείται στον ιστότοπο  https://uregister.unipi.gr/ .

 

Στη συνέχεια, αφού λάβετε το όνομα χρήστη και ορίσετε κωδικό, κάνετε σύνδεση στο https://delos365.grnet.gr/ , από το οποίο κατεβάζετε και την πλατφόρμα MS TEAMS.

 

Τέλος, συνδέεστε στο MS TEAMS ακολουθώντας τα βήματα που απαιτούνται και κάνοντας χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

 

Υπενθυμίζουμε ότι είναι μία διαδικασία που μπορεί να κρατήσει έως και δύο ώρες και δεν σχετίζεται με το webmail.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στη γραμματεία κάθε Τρίτη και Πέμπτη, και ώρες 12.00 έως 13.00 ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο naf-secr@unipi.gr.

 

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ