Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
21/03/2024

Ανοιχτές Διαλέξεις μαθήματος “Ευρωπαϊκές Πολιτικές για τις Μεταφορές και τους Λιμένες : Πέμπτη 28 Μαρτίου (διάλεξη) & Παρασκευή 29 Μαρτίου (άσκηση προσομοίωσης)


Στο πλαίσιο του μαθήματος “Eυρωπαϊκες κές Πολιτικές για τις Μεταφορές και τους Λιμένες”, θα πραγματοποιηθούν, την προσεχή εβδομάδα δυο ιδιαίτερα χρήσιμες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις, – με την συμμετοχή της ,κας Μανουέλας Μαυρουδή,, Yπεύθυνης Πολιτικής του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα του Ανταγωνισμού και απόφοιτης του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Ειδικότερα, την Πέμπτη 28 Μαρτίου (08.15-10.00, αίθουσα. ΓΛ 405) και την Παρασκευή 29 Μαρτίου (09.15-11.00, αίθουσα. ΓΛ 105):
• α) παρουσίαση με θέμα το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (οργάνωση, διαδικασία λήψης αποφάσεων, και πληροφορίες για την εργασία και την πρακτική άσκηση στα ευρωπαϊκά όργανα, για το Erasmus και για τις προσεχείς ευρωεκλογές)
και
• (β) άσκηση προσομοίωσης της διαδικασίας λήψης αποφάσεων στο Συμβούλιο της ΕΕ
Οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Back to University». – και είναι ανοικτές σε όσους/ες φοιτητές/ριες του Τμήματος επιθυμούν να τις παρακολουθήσουνε.

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ