Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
23/03/2023

Δύο πλήρεις υποτροφίες από την Ναυτιλιακή Εταιρεία Seanergy Maritime Holdings Corp. για σπουδές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία»


H Seanergy Maritime ανακοινώνει πως για ακόμα μία χρονιά, θα παρέχει δύο υποτροφίες φοίτησης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Marine Science and Technology Management – ΔΠΜΣ Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη & Τεχνολογία, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Η Εταιρεία για δεύτερο συνεχόμενο έτος με τις εν λόγω υποτροφίες καλύπτει το σύνολο των τελών φοίτησης για δύο φοιτητές/τριες του Προγράμματος.

Οι υποτροφίες θα δοθούν σε φοιτητές/τριες του προγράμματος με κριτήρια κοινωνικά και ακαδημαϊκής επίδοσης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» προσφέρουν από κοινού το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Τμήμα Ναυτικών Επιστημών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα με τη μακροβιότερη παράδοση στις σπουδές στα πεδία της διοίκησης και της τεχνολογίας στη ναυτιλία.

Υποβολή αίτησης για εγγραφή στο ΔΠΜΣ ΔΙΝΕΤ μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Προγράμματος (https://dinet.unipi.gr) ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dinet@hna.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΔΙΝΕΤ ή από τη κα Δώρα Γιαννοπούλου στο τηλέφωνο 210 4581309.

Υποβολή αίτησης για εγγραφή στο ΔΠΜΣ ΔΙΝΕΤ μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Προγράμματος (https://dinet.unipi.gr)

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ