Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
06/04/2023

Εκδήλωση Πρακτικής Άσκησης του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Τετάρτη 5 Απριλίου, στους χώρους του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η εκδήλωση ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών/τριων του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών και του ΠΜΣ Ναυτιλία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι ναυτιλιακών επιχειρήσεων που στηρίζουν το Πρόγραμμα και διαθέτουν θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Πρόγραμμα, καθώς και οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που, με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση, έχουν επιλέγει να ασκηθούν σε φορείς και επιχειρήσεις.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του Προγράμματος και οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων παρουσίασαν την προσέγγιση τους και τον τρόπο υλοποίησης της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών/τριών. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου ‘Μελίνα Μερκούρη’, οι φοιτητές/τριες του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων να συζητήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρονται.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ARKAS Logistics Greece, Danaos Shipping, DIANA Shipping.INC, Eastern Mediterranean Maritime LTD., Euronav Ship Management, Latsco Marine Management, Maersk Hellas, Minerva Maritime, Procureship, Queensway Navigation, Roxana Shipping, Seanergy, Swift Marine Hellas, Trafigura Maritime Ventures Ltd., Valmar, για την παρουσία τους στην έκδήλωση, καθώς και τις δεκάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα προσφέροντας θέσεις Πρακτικής Άκσησης!

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους τους/ις συμμετέχοντες/ουσες στην εκδήλωση!

Φωτογραφίες

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ