Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
22/04/2024

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ)


Την Πέμπτη 11 Απριλίου, οι δευτεροετείς φοιτητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο πλαίσιο του μαθήματος “Περιβαλλοντική Διαχείριση Λιμένων”, πραγματοποίησαν μια εξαιρετικά οργανωμένη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), συνοδευόμενοι από την Επίκουρη Καθηγήτρια Αναστασία Χριστοδούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Νεκτάριο Δεμενόπουλο, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΟΛΠ, σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη του λιμανιού και την επίδρασή της στην τοπική και εθνική οικονομία. Ακολούθως, η κα Χρυσάνθη Κοντογιώργη, Deputy Manager του Τμήματος Περιουσίας και Περιβάλλοντος του ΟΛΠ, εστίασε στις πολιτικές και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Οργανισμός για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής διαχείρισης, υπογραμμίζοντας την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η επίσκεψη αυτή στον ΟΛΠ αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές να διερευνήσουν από κοντά τις πραγματικές προκλήσεις και τις λύσεις στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης λιμένων. Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΛΠ για την άριστη φιλοξενία, καθώς και τους εκπροσώπους του για την πλούσια και εποικοδομητική ενημέρωση που παρείχαν στους φοιτητές μας.

Φωτογραφίες

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ