Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
29/05/2023

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εταιρείες Marmaras Navigation & Delta Tankers


Τη Πέμπτη 25 Μάϊου, οι 4ετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς του Πανεπιστήμιο Πειραιώς συνοδευόμενοι από τον Επικ. Καθηγητή Δ. Πολέμη είχαν τη χαρά να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των εταιρειών Marmaras Navigation & Delta Tankers στο πλαίσιο μιας πολύ οργανωμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης, προετοιμασμένης από τα στελέχη του Τμήματος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σειρά παρουσιάσεων από υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών για το ρόλο και το τρόπο λειτουργίας των τμημάτων: Chartering, Freight Collection και Disbursements. Στη συνέχεια, στο γεύμα που παραχωρήθηκε, είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη των δύο εταιρειών καθώς και με στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου.

Ευχαριστούμε τον κ. Διαμαντίδη για την υπέροχη φιλοξενία και όλα τα στελέχη των εταιρειών για το χρόνο που αφιέρωσαν στην προετοιμασία και οργάνωση της επίσκεψης, η οποία αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους φοιτητές/ φοιτήτριες που συμμετείχαν.

Φωτογραφίες

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ