Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
07/03/2024

Ημέρες Σταδιοδρομίας 2024


Οι «Ημέρες Σταδιοδρομίας» για το 2024, θα πραγματοποιηθούν στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 11-12 Μαρτίου 10.00π.μ. με 5.00 μ.μ.
με τη συμμετοχή περισσότερων από 130 σημαντικών εταιριών και φορέων της χώρας. Η καθιερωμένη εκδήλωση “Ημέρες Σταδιοδρομίας” συμβάλλει σταθερά στην προσπάθεια ποιοτικής επαγγελματικής απορρόφησης των αποφοίτων μας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον επιχειρηματικό κόσμο.
Διαχρονικά, οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αποτελούν ένα πεδίο άμεσης και ζωτικής επαφής και αλληλεπίδρασης μεταξύ του αναμφίβολα ταλαντούχου δυναμικού (τελειόφοιτων και αποφοίτων) του Πανεπιστημίου μας και στελεχών επιχειρήσεων, με στόχο την ενδυνάμωση-στελέχωση των εταιρειών με αξιόλογο προσωπικό, τη διαρκή ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων, την ποιοτική εργασία, την εξέλιξη, την καινοτομία αλλά και την αξιοποίηση προοπτικών και δυνατοτήτων.
Συνημμένα, θα βρείτε το poster της εκδήλωσης. Επίσης, στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο βρίσκεται το δελτίο τύπου: https://www.unipi.gr/anakoinoseis/30773/
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, οδηγίες εγγραφής και δήλωση συμμετοχής εδώ: https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias

Συνημμένα Αρχεία

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ