Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
17/10/2023

Leadership Forum 2023, “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”


Η Επιτροπή Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητήριου διοργανώνει την εκδήλωση LEADERSHIP FORUM: “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να ενημερωθούν νέοι φοιτητές, εργαζόμενοι και μαθητές της Γ΄ Λυκείου (ηλικίας από 17 έως 28 ετών), από ανώτατα διευθυντικά στελέχη(CEO’s και Ιδιοκτήτες – Επιχειρηματίες) για τις εξελίξεις και τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος.

Σκοπός είναι οι νέοι να συζητήσουν για ανησυχίες και προβληματισμούς που ενδεχομένως να έχουν, όπως από το πως να συντάξουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέχρι τι περιμένουν από την νέα γενιά οι επιχειρήσεις, σε ποιους τομείς σπουδών να επικεντρωθούν και γενικότερα να τους κατευθύνουν επαγγελματικά στο τι θέλουν να κάνουν!

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση LEADERSHIP FORUM: “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, στις 17.00 έως 21.00 μ.μ., στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 51, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας έως την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Registration Link: https://www.eventora.com/en/Events/leadership-forum-2023-11

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ