Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter
20/03/2023

Eπιμορφωτική επίσκεψη στο δεξαμενόπλοιο «Aegean Harmony»


Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, με πολλή χαρά πραγματοποιήσαμε μια ενδιαφέρουσα επιμορφωτική επίσκεψη στο δεξαμενόπλοιο «Aegean Harmony», ένα πλοίο με ελληνική σημαία και Έλληνες μέλη του πληρώματος, του στόλου της ARCADIA SHIPMANAGEMENT Co Ltd. των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Στην επίσκεψη συμμετείχαν φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Ναυτιλία” του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με επικεφαλής τη Διευθύντρια του Προγράμματος Καθηγήτρια Μαρία Μποϊλέ καθώς και τον Καθηγητή Στέφανο Χατζηνικολάου.

Ο Πλοίαρχος, οι Αξιωματικοί και όλο το πλήρωμα μας υποδέχθηκαν, μας ξενάγησαν και μας φιλοξένησαν στο βαπόρι. Μας έδειξαν τους βασικούς χώρους, τη μηχανή και τα καταστρώματα, και μας ενημέρωσαν για τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται σε ένα δεξαμενόπλοιο. Τους ευχαριστούμε θερμά για την εγκαρδιότητα και ευγένεια τους, και για την αξέχαστη εμπειρία.

Ευχαριστούμε θερμά το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ARCADIA SHIPMANAGEMENT Co Ltd. μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής και διδάσκοντα του ΠΜΣ «Ναυτιλία», καπτ. Δημήτρη Ματθαίου για την εξαιρετική πρωτοβουλία διοργάνωσης της εκπαιδευτικής αυτής επίσκεψης και για το χρόνο που αφιέρωσε να μας συνοδεύσει και να μας ξεναγήσει.

Φωτογραφίες

MOIΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ